Cluster-Graphics.be

Welkom op de site van Cluster-Graphics; u wenst natuurlijk meer info te krijgen of u bent gewoon nieuwsgierig naar wat wij u kunnen bieden: daarvoor deze site!


Bij profiel krijgt u een omschrijving van de 'talenten', de rubriek portfolio toont u een aantal van onze creaties. Home brengt u terug naar de 'home' pagina en geeft u nieuws en informatie over wijzigingen op de site. Alle praktische gegevens vindt u onder contact.


Welcome to the Cluster-Graphics website. This webpage tells you about who we are and what we can offer you.

When you go to profile, you will find a description of our 'talents'. The heading portfolio shows you some of our creations. Home brings you back to the index page, which gives you news about the latest innovations and information about changes we made to the website. Click on contact to find all the useful data.


nieuwsbrief Cluster-Mania

zoob-styleGet Firefox!

Delicious Bookmark this on Delicious

Share/Save/Bookmark

NIEUWS


PRINT | Conservatorium Gent |


image

Als er één Conservatorium de stelregel “non scholae, sed vitae discimus“ (“wij leren niet voor de school, maar voor het leven“) huldigt dan is dat wel het Conservatorium van de Hogeschool Gent. Tijdens hun opleiding worden de studenten immers voortdurend uitgedaagd om zich met het concertpubliek te meten. Niet enkel met de hooggekwalificeerde specialisten, zoals gebeurt tijdens hun examens, maar juist met de gewone muziekliefhebber, die graag geniet van goede muziek en best wel hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de uitvoering. Natuurlijk wordt het jonge aanstormende talent niet zomaar voor de wolven gegooid, de studenten worden in dit proces begeleid. Eerst is er een toetsing tijdens interne optredens, daarna worden zij geleidelijk klaargestoomd voor podia met steeds groter prestige. Zo wordt elk concert voor de jonge musicus in wording een ogenblik van zelfreflectie en bewustwording. (Jan Rispens, departementshoofd Conservatorium)
Het Conservatorium Gent mikt dit jaar hoger en wel door de vormgeving van hun eigen seizoensbrochure aan ons uit te besteden. Enkele pagina's van de brochure kan je zien in onze portfolio.

PRINT WWW | Studium Generale Hogeschool Gent |


image

Inmiddels is dit studium geen onbekende meer: vorige jaargangen gaven de gelegenheid grote sprekers en boeiende specialisten uit binnen- en buitenland aan het werk te zien (Catherine Trautmann, György Konrád, Tariq Ali, Mark Elchardus, Jef Lambrecht, Peter Verhelst, Sophie de Schaepdrijver, Jacqueline Harpman, Jean-Jacques Cassiman, Douwe Draaisma,…). Ook deze zevende jaargang biedt de mogelijkheid aan alle studenten dit boeiend buitenbeentje als keuzevak te proberen. De lezingenreeks beoogt een bij de studie aangehecht, actueel documenterend informatiepakket aan te bieden in de vorm van boeiende avondlezingen die ook voor het ‘gewone’ publiek toegankelijk zijn. Het Studium Generale van de Hogeschool Gent zal zich in het academiejaar 2008-2009 buigen over het thema ‘Grenzen aan de ethiek?’ (cfr folder) De folder en de website zitten weer in een nieuw kleedje.

PRINT | Speelgoed voor de Muzen |


image

Speelgoed voor de muzen is een colloquium instrumentenbouw van 1 tot 5 juli 2008. "Reflecteren rond muziekinstrumenten in een interdisciplinair treffen tussen bouwers, onderzoekers en muzikanten." Een initiatief van het Muziekconservatorium Gent meer specifiek van de opleiding muziekinstrumentenbouw. Wij maakten daar de affiche voor, opvallend is misschien het gebruik van "Diavlo" een font van Jos Buivenga.

LOGO WWW PRINT | Huisstijl en Logo |


Een goed in elkaar gezette huisstijl met bijhorend logo zorgt voor een betere uitstraling van uw bedrijf/organisatie. Een goed ontwerp of restyling van briefpapier, facturatiepapier, omslagen, enz. dragen ertoe bij dat de communicatie naar uw klanten eenvormig en verzorgt overkomt. Praat er eens over met ons (zie contact).

PRINT | Affiche voor de Fashion Show @ Culture Club |


image

Kevin De coninck en zijn team zetten zich in voor een goed doel: Team Ehsal 708 is a bunch of students at HUB in Brussels (section EHSAL). We are educated to become Masters of Business Administration. The assignment was to organise an open event of which the profits would go to a charity of our own choice. In this way we have the unique opportunity to develop skills in the area of event-management and we learn how to deal with money, sponsors, sub-contractors and most of all with our own team.
We choose FitKan because we could identify ourselfs with their goals and philosophy. We would love to give them a huge donation. | fotografie zoob-style. Meer info op www.fachose.be.

WWW | Valentijn in het teken van letters |


image

In het teken van letters. Nieuwsbrief #2 is de deur uit. Er zijn inmiddels een paar aanpassingen gebeurd aan de vorm, en dit zal waarschijnlijk nog een paar keer gebeuren. De bedoeling is telkens tot een boeiende Nieuwsbrief te komen. Iedereen die de nieuwsbrief wenst te ontvangen kan zich nog steeds inschrijven onderaan de profiel pagina. Daar zijn ook de vorige te bekijken.

WWW | Nieuwsbrief |


image

Het is een feit, CLUSTER-MANIA | Nieuwsbrief #1 is verstuurd. De nieuwsbrief bestaat uit diverse rubrieken, vooreerst nieuws, alsook een overzicht van enkele eigen realisaties en "inpluggen #00x", een rubriek met links naar boeiende sites of evenementen. Hopelijk bevalt dit initiatief en kunnen de rubrieken aangevuld worden. Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen dan kan u inschrijven onderaan de profiel pagina (Vooral doen!!)

NEWS | Prettige Feesten |


image

PRINT | Restyling van documenten |


image

Een bestaand document opnieuw vormgeven en het daarmee overzichtelijker en duidelijker maken is een kunst. De nodige aandacht besteden aan opdeling, diepte en gebruik van witruimte, dit alles met het juiste lettertype zorgen ervoor dat uw cliënt sneller zijn weg vindt in uw diverse documenten (factuur, bestelbon, agenda,...).
Zo maakten wij voor Screenvision een studie van enkele online te genereren documenten, deze staan in onze portfolio.

NEWS | The making of — HABE fotoshoot |


image

The making of...
Omwille van gewijzigde programma’s en ook wel omdat we een beetje uitgekeken zijn op ‘onze jongen en ons meisje’, is HABE aan een nieuwe departementale folder toe. Daar waar de voorbije edities twee aparte infofolders werden aangemaakt, is dit keer geopteerd voor één exemplaar. Economisch én handig tegelijk! De flashy jongedame in fuchsiatop die de handelswetenschappen aanprijst, lokte nogal enthousiaste reacties uit bij een —toegegeven— overwegend mannelijke publiek, terwijl de jongeman in beige rolkraagpull die de bestuurskunde promoot, nogal eens de predikaten ‘ernstig, saai, imagobevestigend’ kreeg opgespeld. De uit een professionele fotobank geplukte modellen werden ook niet echt representatief bevonden. Dus gingen we in onze eigen inschrijvingsbank grasduinen naar de dé student(e) van Gent. Rekening houdend met wiskundige en minder exacte modellen, werden onze modellen zorgvuldig geselecteerd: 1 bestuurskundige, 2 handelswetenschappers, 1 jongen, 2 meisjes, 1 maal blond, 1 keer zwart, 1 maal bruin. En 3 keer jeans, meer dan ooit het zelf opgelegde uniform van de jeugd.
Op 23 oktober, de eerste koude, maar prachtig zonnige herfstdag, kwamen ze op de campus aan: huislay-outer Marc, fotograaf Alexander en modellen Sophie Riebbels (3 B&PM), Sofie Geerardyn (1 & 2 HW) en Pieter-Jan Bogaert (1 & 2 HW). Na zowat twee uur zat de fotoshoot er op. Het professionele resultaat zie je in een volgende BEHA-INFO.
(Tekst uit BEHA-Info nummer 101, MDB & DV) Resultaat

Page 2 of 3 |  <  1 2 3 >

Copyright © 2007 - 2009 Cluster bvba | Powered by ExpessionEngine