Cluster-Graphics.be

Welkom op de site van Cluster-Graphics; u wenst natuurlijk meer info te krijgen of u bent gewoon nieuwsgierig naar wat wij u kunnen bieden: daarvoor deze site!


Bij profiel krijgt u een omschrijving van de 'talenten', de rubriek portfolio toont u een aantal van onze creaties. Home brengt u terug naar de 'home' pagina en geeft u nieuws en informatie over wijzigingen op de site. Alle praktische gegevens vindt u onder contact.


Welcome to the Cluster-Graphics website. This webpage tells you about who we are and what we can offer you.

When you go to profile, you will find a description of our 'talents'. The heading portfolio shows you some of our creations. Home brings you back to the index page, which gives you news about the latest innovations and information about changes we made to the website. Click on contact to find all the useful data.


nieuwsbrief Cluster-Mania

zoob-styleGet Firefox!

Delicious Bookmark this on Delicious

Share/Save/Bookmark

NIEUWS


WWW | Website in CMS |


image

Vanaf nu is Cluster-Graphics.be opgebouwd binnen een CMS (content management system) met name Expression Engine, dit geeft betere mogelijkheden om de site te updaten en extra functies die ingebouwd zitten bieden sorteermogelijkheden in het portfolio gedeelte. De inhoud moet nog wat aangevuld worden. De oude site laten we nog wat online.

PRINT | Alumni Hogeschool Gent - Nieuwe stijl |


image

De koepel van de Alumniverenigingen van de Hogeshool Gent heeft zich onlangs in een nieuw kleedje gestoken, een nieuw logo, een nieuw beeld, en vanaf juni is de oud-studentenkrant Interaxis eveneens opnieuw vormgegeven. Als oud-student Grafische Vormgeving en Docent aan de KASK (Koninklijke Academie voor Schone Kunsten) viel mij deze eer te beurt. Momenteel is nummer 17 van de pers gerold. Het resultaat kan je zien in onze portfolio

PRINT | Folder Feiten & Figuren Hogeschool Gent |


image

"De Hogeschool Gent is een multisectorale instelling en één van de vijf Vlaamse Autonome Hogescholen. Ze wendt haar verscheidenheid in studieaanbod, competentie en know-how aan om een meerwaarde te creëren op het vlak van onderwijs, projectmatig onderzoek, dienstverlening en de ontwikkeling en de beoefening der kunsten." Een duidelijker beeld van de omvang van Hogeschool Gent is nu in een vierluik folder weergegeven, met verschillende tabellen en grafieken in een frisse kleur. Te bekijken: Folder Feiten & Figuren.

PRINT WWW | Studium Generale Hogeschool Gent |


image

"Inmiddels is dit studium geen onbekende meer: vorige jaargangen gaven de gelegenheid grote sprekers en boeiende specialisten uit binnen- en buitenland aan het werk te zien (Catherine Trautmann, György Konrad, Tariq Ali, Mark Elchardus, Jef Lambrecht, Peter Verhelst, Sophie de Schaepdrijver, Jacqueline Harpman). Ook deze zesde jaargang biedt de mogelijkheid aan alle studenten dit boeiend buitenbeentje als keuzevak te proberen." aldus de foldertekst, de vormgeving is inmiddels ook aan zijn zesde herwerking toe, stilaan begint het Studium goed in zijn vel te zitten.
Te bekijken: de website en folder en affiche.

| Terug van weggeweest |


image

Page 3 of 3 | « First  <  1 2 3

Copyright © 2007 - 2009 Cluster bvba | Powered by ExpessionEngine