Een nieuw jaar > een nieuw initiatief

Bij deze wil ik al mijn contacten af en toe een nieuwsbrief toesturen en geen beter moment als de start van het nieuwe jaar met alle goeie voornemens vandien. Aan allen een creatief 2008, een goede gezondheid en een jaar vol geluk.

2008


Een jaar is weer voorbij

Vorig jaar was voor ons een creatief jaar met enkele grote uitdagingen, een overzicht kan u, zoals altijd, vinden op www.cluster-graphics.be in onze portfolio.

Kortrijk Stad van Ontwerpers HABE Week van het Ontwerpen Studium Generale Feiten en Figuren Interaxis

Kortrijk Stad van Ontwerpers Brochure 40 pagina's
Hogeschool Gent Folder Schakelprogramma HABE
Week van het Ontwerpen Kortrijk affiche, uitnodiging, advertenties, STEPS-magazine
Hogeschool Gent Studium Generale Folder, Affiche, Website
Hogeschool Gent Folder Feiten en Figuren
Alumni Hogeschool Gent oud-studentenkrant


Inpluggen #001

In deze rubriek gaan we op zoek naar boeiende zaken die onze aanpak bij het grafisch ontwerpen kunnen verrijken, dit kan een tentoonstelling zijn, aandacht voor een nieuwe ontdekking, en nog zo veel meer… (tips zijn altijd welkom).

Huisstijl

Deze website over huisstijl bestaat uit drie verschillende onderdelen.
Allereerst is er de webvariant van Een boekje over huisstijl van Hans Stol, waarin summier wordt weergegeven wat huisstijl is en wat er gedaan moet worden om een organisatie een huisstijl aan te meten. Verder wordt verwezen naar andere bronnen op het gebied van huisstijl: verschillende boeken en links naar andere interessante sites op het internet. Tenslotte voorziet de website in een catalogus met een groot aantal bekende en minder bekende huisstijlen. Kortom een bron van info voor elke grafisch ontwerper en zijn klant(en).


Indien deze nieuwsbrief niet leesbaar is kan u deze altijd hier bekijken <privacy> Als u geen toezending rondom dit onderwerp wenst antwoord u dan op deze e-mail met in de onderwerpregel de tekst "geen toezending meer gewenst", in het bericht tekstveld vermeld u uw email adres(sen) die u uit ons mail bestand wenst te verwijderen. Mocht u alsnog ongewenst deze nieuwsbrief gekregen hebben, willen we ons verontschuldigen en vragen we u of u bij deze via bovenstaande weg uw adres uit ons bestand wil laten verwijderen. U ontvangt dan geen verdere toezendingen.